Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A Fortuna Ponyva Kft. (2330 Dunaharaszti , Jedlik Ányos u. 10) kiemelten fontosnak tartja az Ön személyes adatai védelméhez fűződő jogának, valamint információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását, ezért minden tőlünk elvárható intézkedést megteszünk, amely ahhoz szükséges, hogy biztonságosan kezeljük az Ön által részünkre megadott személyes adatokat.

Az Ön által megadott személyes adatokat (név, cím, telefonszám stb.) és az Ön felhasználói adatait az Adatvédelmi Törvény értelmében kizárólag szerződéskötési, számlázási, árajánlat megadása, tanácsadási célokra, valamint saját reklámcéljainkra használjuk fel. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk!

A hatályos magyar jogszabályok (2012. január 1. napjától a 2011. évi CXII. törvény) vonatkozó rendelkezései alapján Ön a Fortuna Ponyva Kft. internet oldalán történő regisztrációval (árajánlat kérés, kapcsolat) , az oldal használatával, a hozzájárul ahhoz, hogy a Fortuna Ponyva Kft. az Ön adatait a szükség szerint elvégezendő szolgáltatások, kapcsolattartás, piackutatás, közvetlen üzletszerzés, vagy reklámküldés érdekében a hatályos magyar jogszabályi előírások betartása mellett felhasználja.

A Fortuna Ponyva Kft. az Ön személyes adatait kizárólag azon időtartamig őrzi, kezeli, tárolja, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. Az adatkezelés során az Ön által önként szolgáltatott adatokhoz kizárólag a Fortuna Ponyva Kft. olyan alkalmazottjai férhetnek hozzá, akiknek az munkaköri kötelezettsége. Adatai munkatársaink számára akkor válnak hozzáférhetővé, amikor az Ön ügyét dolgozzák fel és intézik. Figyelmüket felhívtuk arra, hogy a személyes adatokat kizárólag az adott feladat jogszerű teljesítéséhez használhatják, és hogy titoktartási kötelezettségük a tevékenység befejezte után is fennáll. Ezen felül munkatársaink behatóan ismerik az adatvédelmi jogokkal kapcsolatos szabályzókat, az adatok védelmére és titoktartásra kötelezettek, ezek megszegése esetén tisztában vannak a büntetőjogi következményekkel.

A Fortuna Ponyva Kft. az Ön személyes adatait — az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve — nem hozza harmadik, illetéktelen személy tudomására, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatait szabadon használhatja fel.
Az oldal egyes részei, igényelhetnek a személyazonosításhoz szükséges információkat ahhoz, hogy elérhetővé váljanak az oldal bizonyos szolgáltatásai. Személyes adatait az Ön azonosítása érdekében kérjük , árajánlatunk megadásához . Mindaddig nem rögzítünk semmilyen adatot, tehát Ön teljesen névtelenül nézheti át szolgáltatásainkat.

Az oldalon való böngészéskor, passzívan, bizonyos anonim információk beszerezhetők (azaz az információ aktív szolgáltatása nélkül gyűjthető adatok) különböző technikákkal, mint „cookie”-k, „internet tag”-ek, „web beacon”-ok, vagy úgynevezett „navigational data” (mint pl.: log fájlok, szerver log-ok, clickstream). Az internetes böngésző automatikusan továbbít erre az oldalra bizonyos anonim információkat, mint például annak az oldalnak az URL címe, ahonnan idetalált, az Intenet Protokol (IP) címe, a böngésző verziószáma, ami jelenleg a számítógépén fut. Ez az oldal gyűjthet anonim információkat a számítógépéről a cookie-kon, Internet tag-en vagy web beacon-kon keresztül. A böngészőjét úgy is beállíthatja, hogy az értesítést küldjön, ha egy cookie elküldésre kerül vagy ki is kapcsolhatja a cookie-kat, de bizonyos szolgáltatások lehet, hogy nem fognak működni nélkülük.

Ez az oldal felhasználhatja és összesítheti a passzívan gyűjtött anonim adatokat, az oldal látogatóinak nyújtott szolgáltatás javítása érdekében, hogy a preferenciák alapján formáljuk az oldalt, összesítsük és analizáljuk a statisztikákat és trendeket, és az Önök hasznára fejlesszük az oldalakat. Az ilyen információkat nem vetjük össze az oldal más részein gyűjtött személyes információkkal az Ön hozzájárulása nélkül.
Felhívjuk figyelmét arra, hogy az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Fortuna Ponyva Kft. , 2330 Dunaharaszti , Jedlik Ányos u. 10 címre, vagy az info@fortunaponyva.hu email címre küldött levélben.
Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés, javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni, ponyva készítésre, meglévő javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlat kérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit illetve a magasságot és mellékeljen fotókat a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlat kérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-17 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280

Árajánlatkéréséhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot:




Fénykép feltöltése 1
Fénykép feltöltése 2
Fénykép feltöltése 3

Kérjük írja be a képen látható karaktereket:
A CAPTCHA használatához telepíteni kell a Really Simple CAPTCHA bővítményt.