Érdekességek

2016-05-17

Phillies trip excellent

Phillies trip excellent Chi town, Kris Bryant drew a standing ovation after blooping an RBI single for his starting league hit, And reached base five times Saturday as the Chicago Cubs beat the north park Padres 7 6 in 11 innings. A next day of the prized prospect went 0 for 4 with three strikeouts in his big league debut, Bryant went 2 for 3 with three strolls. Within 11th, Bryant streched on an infield single against Craig Kimbrel(0 1), Growing Anthony Rizzo to third with one out. Pinch hitter David Ross moved to load the bases, Speaking about Starlin […]
2015-05-11

A legőrültebb amerikai autós lánykérések

Háromszáz motoros bénította meg a legforgalmasabb kaliforniai autópálya forgalmát, hogy rózsaszín füstbe borítva kérhesse meg barátnője kezét a bandavezér. Más rendőrautóba záratta kedvesét, és volt, aki teherautó ponyván tette fel a nagy kérdést. Íme, Amerika legőrültebb autós lánykérései.
2015-05-11

A szolár medence takaró előnyei

Nyáron az egész család számára remek szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget tud nyújtani egy kerti medence. Sokan nem kedvelik azonban a hidegebb vízben való fürdést, vagy az is lehet, hogy nem szeretnénk, ha a gyermekeink a még nem felmelegedett vizű medencében felfáznának. Természetesen vannak lehetőségek a medence felmelegítésére elektromos berendezésekkel is, de az ilyen eszközök üzemben tartása meglehetősen költséges.
2015-05-11

Ponyvából árnyékoló

Ha kertes házunknak fedetlen terasza van, és az időjárási körülmények már többször meghiúsították vagy megnehezítették valamely családi programunkat, ezt a problémát könnyen és olcsón megoldhatja ponyva elő tető alkalmazásával.
2015-05-11

A 6 legfontosabb kérdés mobil garázs vásárlásakor

1. Mekkora mobilgarázst válasszunk autónk számára? Az egyik legnagyobb hiba mobil garázs vásárlása során, hogy a minél kevesebb pénz költése érdekében túl kicsi méretű garázst választanak, olyat amibe a jármű még belefér, de az ajtókat már nem lehet rendesen kinyitni, a pakolásról pedig már ne is beszéljünk. Tehát vásárlás előtt vegyük fontolóra ezeket a szempontokat is.