Ingyenes teherautó ponyva állapot felmérés

INGYENES TEHERAUTÓ PONYVA ÁLLAPOT FELMÉRÉS

Nem tudja biztonsággal megállapítani, hogy milyen állapotban van a ponyvája?

Nem akarja, hogy megsérült ponyvája tovább rongálódjon?

Nagyon sok szakadt ponyvájú teherautóval találkozni az utakon országszerte. A legtöbb esetben azért nem javítják meg az autó tulajdonosok a ponyvát, mert félnek, hogy nagyon magas lesz a javítás költsége. Pedig egy-egy szakadás szakember általi kijavítása néhány ezer forintba kerül csak, ellenben a rosszul javított, vagy éppen meg sem javított ponyva tovább szakadhat, ami sokkal nagyobb költséggel javítható, és rengeteg bosszúságot okozhat. A ponyva kritikus pontjain a ponyva a sok használattól elvékonyodhat, megnyúlhat. A tartozékok, kötelek is megsérülhetnek. Ha ezeket a kritikus helyeket egy szakember segítségével időszakosan átvizsgáltatják akkor rengeteg bajtól megkímélhetik magukat.

A Fortuna Ponyva minden teherautóst szeretettel vár INGYENES állapotfelmérésre, Dunaharasztin található telephelyén, az M0-ás autóúttól néhány kilométerre. Pár perc alatt átnézzük a ponyvát, felmérjük, hogy hol várható szakadás, mely tartozékokat kell hamarosan kicserélni. A felmérést követően tételes árajánlatot készítünk a javítás várható költségéről. Ugorjon be hozzánk egy gyors felmérésre és legyen a vendégünk egy finom kávéra is.

Nagyobb (legalább 10 kamionos)  flottával rendelkező ügyfelek számára helyszíni felmérést is vállalunk a cég telephelyén. Budapest és Pest megye területén INGYENESEN! Egyéb helyszínen egyedi megállapodás szerint.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés, javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni, ponyva készítésre, meglévő javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlat kérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit illetve a magasságot és mellékeljen fotókat a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlat kérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-17 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280

Árajánlat kéréséhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot:
Fénykép feltöltése 1
Fénykép feltöltése 2
Fénykép feltöltése 3

Kérjük írja be a képen látható karaktereket:
captcha