Ingyenes teherautó ponyva állapot felmérés

INGYENES TEHERAUTÓ PONYVA ÁLLAPOT FELMÉRÉS

Nem tudja biztonsággal megállapítani, hogy milyen állapotban van a ponyvája?

Nem akarja, hogy megsérült ponyvája tovább rongálódjon?

Nagyon sok szakadt ponyvájú teherautóval találkozni az utakon országszerte. A legtöbb esetben azért nem javítják meg az autótulajdonosok a ponyvát, mert félnek, hogy nagyon magas lesz a javítás költsége. Pedig egy-egy szakadás szakember általi kijavítása néhány ezer forintba kerül csak, ellenben a rosszul javított, vagy éppen meg sem javított ponyva tovább szakadhat, ami sokkal nagyobb költséggel javítható, és rengeteg bosszúságot okozhat. A ponyva a kritikus pontjain a sok használattól elvékonyodhat, megnyúlhat, tartozékok, kötelek is megsérülhetnek. Ha ezeket a kritikus helyeket egy szakember segítségével időszakosan átvizsgáltatják, akkor rengeteg bajtól kímélhetik meg magukat.

A Fortuna Ponyva minden teherautóst szeretettel vár INGYENES állapotfelmérésre Dunaharasztin található telephelyén, az M0-ás autóúttól néhány kilométerre. Pár perc alatt átnézzük a ponyvát, felmérjük, hogy hol várható szakadás, mely tartozékokat kell hamarosan kicserélni. A felmérést követően tételes árajánlatot készítünk a javítás várható költségéről. Ugorjon be hozzánk egy gyors felmérésre és legyen a vendégünk egy finom kávéra is.

Nagyobb (legalább 10 kamionos)  flottával rendelkező ügyfelek számára helyszíni felmérést is vállalunk a cég telephelyén, mely Budapest és Pest megye területén INGYENESEN, egyéb helyszínen pedig egyedi megállapodás szerint.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni: ponyva készítésre, meglévő ponyva javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlatkérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit, illetve a magasságot, és mellékeljen fotókat is a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését, annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni, a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlatkérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyekben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280 vagy az info@fortunaponyva.hu e-mail címen.