Ponyvák és színek

PONYVÁK ÉS SZÍNEK

A Fortuna Ponyva több neves európai ponyva anyag gyártóval áll kapcsolatban mint pl. A Német Mehler Haku, a Belga Sio-Line vagy a spanyol Sauleda cég. Ezek a tapasztalt és neves gyártók rengeteg ponyva típust, több száz színben és különböző anyag minőségben gyártanak. Ponyva kínálatunkban megtalálhatók a lakossági felhasználáshoz pl. Medence takaró, terasz ponyváktól az üzleti felhasználóknak készített kamion és sátor ponyvákig.

sattler_logo mehlerhaku sioline sauleda

 

Rengeteg színvariációból választhat. Nálunk biztosan megtalálja a cégarculatának, elképzelésének megfelelő színt.   Ponyváinkat elsősorban gyártásokhoz használjuk, de igény szerint méretre vágva is kiszolgálunk egyéni vásárlókat. Ponyvákat konfekcionálás nélkül már 1.000 Ft / m2 ártól vásárolhat nálunk!

Letölthető színkatalógus (pdf)

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés, javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni, ponyva készítésre, meglévő javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlat kérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit illetve a magasságot és mellékeljen fotókat a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlat kérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-17 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280

Árajánlat kéréséhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot:
Fénykép feltöltése 1
Fénykép feltöltése 2
Fénykép feltöltése 3

Kérjük írja be a képen látható karaktereket:
captcha