Mit nyújt Önnek a FORTUNA PONYVA?

Kiváló minőség

Kiváló minőség

A jó minőségű ponyva nem szerencse dolga…

Kedvező árak

Kedvező árak

Megfizethető áron, tökéletes minőség!

Törekszünk arra, hogy Mi legyünk az a teherautó ponyva készítő cég a teherfuvarozó cégek számára, akik a legjobb minőséget nyújtják, a lehető legversenyképesebb árakon. Tehát, ha megbízható kivitelező partnert keres bármilyen ponyvázandó problémájára, forduljon hozzánk bizalommal.

A Fortuna ponyvánál nincs szüksége a szerencsére, hogy jó minőségű ponyvát kapjon, amelyet hosszú-hosszú évekig tud majd probléma mentesen használni.

Cégünk Dunaharasztin, az M0 és M5 autóutak közelében 2500m2-es területen, 1000m2-es csarnokokkal rendelkezik. Beállási lehetőséget, elsősorban esős havas időben biztosítunk.

Cégünk továbbá lakatos üzemmel, grafikai stúdióval, és modern berendezésekkel áll megrendelőink szolgálatára. Gyártó és Tervező részlegeinkben, kiváló szakemberekkel várjuk.

Dolgozóink már több mint 10 éve a ponyvás szakterületen tevékenykednek, így vállalatunk széleskörű szakmai tapasztalattal áll a kihívások elé.

Ügyfél centrikus üzletpolitikánk, gyors és precíz munkavégzésünk lehetővé tette, hogy több magyar és külföldi érdekeltségű piacvezető cég bizalmát is élvezzük.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés, javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni, ponyva készítésre, meglévő javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlat kérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit illetve a magasságot és mellékeljen fotókat a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlat kérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-17 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280

Árajánlat kéréséhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot:
Fénykép feltöltése 1
Fénykép feltöltése 2
Fénykép feltöltése 3

Kérjük írja be a képen látható karaktereket:
captcha