2. MILYEN A JÓ PONYVA
2015-01-18
Show all

1. A NAGYON OLCSÓ PONYVA GYANÚS

A ponyva anyaga az egyik legfontosabb. A legolcsóbb ponyva anyagok textil erősítés nélküli öntött műanyagok, amelyek pontosan olyanok mint a háztartási nylonzacskó vagy ritka szövésűek, vékonyabb a PVC réteg a szöveten ezáltal kevésbé UV álló. Terhelés alatt megnyúlnak, nagy meleg hatására elvékonyodnak. Az időjárás viszontagságai miatt veszítenek tartósságukból. Könnyen, és nagy felületen szakadnak, hasadnak, különösen a hideg időben keletkeznek rajta nagyobb szakadások. Sok ponyvát láttunk már ami télen az úton megfagyott majd mikor a soför felhajtotta, szó szerint eltört..uUmz0ykJ.dpuf

1. A NAGYON OLCSÓ PONYVA GYANÚS

A ponyva anyaga az egyik legfontosabb. A legolcsóbb ponyva anyagok textil erősítés nélküli öntött műanyagok, amelyek pontosan olyanok mint a háztartási nylonzacskó
vagy ritka szövésűek, vékonyabb a PVC réteg a szöveten ezáltal kevésbé UV álló. Terhelés alatt megnyúlnak, nagy meleg hatására elvékonyodnak. Az időjárás viszontagságai miatt veszítenek tartósságukból. Könnyen, és nagy felületen szakadnak, hasadnak, különösen a hideg időben keletkeznek rajta nagyobb szakadások. Sok ponyvát láttunk már ami télen az úton megfagyott majd mikor a soför felhajtotta, szó szerint eltört.

Ezeket az anyagokat NEM ipari felhasználásra és kifejezetten nem teherautó ponyvák készítéséhez gyártják, csak mivel úgy néznek ki mint a Teherautó ponyva ezért a gyanútlan vásárló nem látja a különbséget. Ahogy semmilyen jó minőségű terméket nem lehet ugyan abban a kiváló minőségben előállítani sokkal olcsóbban mint másoknak, ez a ponyvára is igaz. Ha egy ponyva sokkal olcsóbb mint a normál piaci ár, akkor ott valami nem stimmel. Az olcsóságnak sok minden oka lehet, de az ár biztosan tükrözi a minőséget és az élettartamot is. Ha a piaci árnál jóval olcsóbb ponyvával találkozik érdemes sokkal körültekintőbbnek lennie.

Sajnos a piac csordultig van a vékony, textil erősítéssel nem rendelkező, silány alapanyagból előállított ponyvákkal és az olcsó gyenge minőségű gyártókkal. Ha egy rossz minőségű ponyvához egy gyenge minőségű kivitelezés társul akkor biztos lehet benne, hogy az új ponyva jó olcsó lesz, de vélhetően visszajáró és jól fizető ügyfél lesz akinek a ponyvája nem bírja majd a strapát és toldozni foltozni kell, természetesen a javításra nem vonatkozik a garancia. Erre vágyik? Ne dőljön be az olcsó áraknak.

Milyen a jó ponyva »

Tegyen minket próbára, és jöjjön el hozzánk!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés, javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni, ponyva készítésre, meglévő javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlat kérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit illetve a magasságot és mellékeljen fotókat a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlat kérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280