A szolár medence takaró előnyei
2015-05-11
Prémium minőségű ponyva kedvező áron
2017-11-20
Show all

A legőrültebb amerikai autós lánykérések

Háromszáz motoros bénította meg a legforgalmasabb kaliforniai autópálya forgalmát, hogy rózsaszín füstbe borítva kérhesse meg barátnője kezét a bandavezér. Más rendőrautóba záratta kedvesét, és volt, aki teherautó ponyván tette fel a nagy kérdést. Íme, Amerika legőrültebb autós lánykérései.

“Tank” Martinez rózsaszín füstben

Háromszáz motoros gördül elő lassan az egyik legforgalmasabb kaliforniai autópályán, teljes szélességben lezárva azt. Az egyik motoros kipufogójából hirtelen rózsaszín füst száll fel, és a bandavezér, akit egyszerűen csak “Tank” Martineznek hívnak, leszáll motorjáról, és letérdelve megkéri szintén motoros barátnője kezét.
Alighanem ez az egyik leglátványosabb autós lánykérés, amelyet videó is megörökített. A teljesen illegális akció ügyében a rendőrség nyomozást indított, pedig az tökéletes koreográfiával zajlott, és alig néhány perc múlva a motorosoknak nyoma veszett a forgalomban.
“Fogalma sem volt mi készül, azt hittem a szokásos vasárnapi motoros túrára megyünk.” – nyilatkozta a boldog menyasszony, aki bőgő motorok mellett mondott igent barátjának.

motoros-leanykeres

VIDEO:

Rendőrautóba csukatta mennyasszonyát

Egy kifizetetlen számla miatt harminc napos elzárás várt Marcia Belyeára, aki már a rendőrautó hátsó ülésén sírva fakadt, amikor barátja váratlanul megkérte a kezét.
“Felettébb szokatlan…de ha igent mond, eltekintünk a büntetéstől” – szólt a rendőrtiszt. A lány végül könnyek között gyorsan igent mondott.
Végül persze kiderült, hogy az egész büntetés színjáték volt, amit a vőlegény rendőr ismerőseinek segítségével rendezett meg. A lánykérésen kívül a pár megnyerte a legvadabb lánykérés versenyét is, a húszezer dolláros fődíjjal együtt.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=RAzXRezukdo

Mobilreklám és teherautó ponyva hirdeti a szerelmet

Talán nem volt elég bátorsága személyesen feltenni a kérdést, annak a fiatalembernek, aki végül teherautók ponyvájára feszítette fel a nagy kérdést: “Hozzám jössz feleségül?”. A szokatlan lánykérés csúcspontja az volt, amikor egy romantikus vacsora közben, a teherautó az étterem elé gurult, majd a felgyulladó fényekben tisztán kivehetően kirajzolódott az üzenet. Mivel már sötétedett, igen csak kirívó látvány volt. Nem lehetett nem észrevenni, az összes vendég odanézett és a lány természetesen meghatódva mondta ki a boldogító igent.

A legtökéletesebb lánykérés egy autó hátuljából

Ha valaki azt tervezné, hogy ennél is romantikusabb módon kéri meg kiválasztottja kezét, tegyen le róla. Egy portlandi színész Isaac Lamp, ugyanis már megvalósította a legtökéletesebb lánykérést.
Az eseményről készült videót már tízmilliók látták az interneten. A mennyasszony egy autó hátuljában csücsül, miközben az lassan gördül végig az utcán, ahol sorra bukkannak fel barátai és rokonain táncolva, és Barry Mars: “Elveszlek” című dalát énekelve. A gyerekektől, a nagyszülőkig mindenki neki táncol, sőt van, aki interneten csatlakozik a lánykéréshez.
“Az egész elsöprő erejű volt, hihetetlen, hogy mindenki csatlakozott az ötlethez, és átérezték a választottam iránt érzett szerelmemet.” – nyilatkozta a vőlegény, aki sohasem gondolta volna, hogy a videóból internetes világszám lesz.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=5_v7QrIW0zY

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés, javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni, ponyva készítésre, meglévő javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlat kérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit illetve a magasságot és mellékeljen fotókat a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlat kérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-17 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280