Medence ponyvák

MEDENCE PONYVÁK

PONYVA MEGOLDÁSOK MEDENCÉKHEZ

Cégünk meglévő medencék takarását, víztartó belső ponyva javítását, felújítását és elkészítését vállalja, kezdve a nagy bevásárló központban megvásárolt medence ponyva javításától a teljes belső fólia cserén át, az egyszerű medence takaró ponyváktól a fix szerkezetű görgős medence takarókig. Akár már meglévő mobil medencéjének belső víztartó ponyváját szeretné megjavítani, felújítani vagy egyszerűen tartósabbá tenni, akár ásott medencéjének belső falához lenne szüksége erős víztartó ponyva anyagra, keressen bennünket bizalommal.

Kisebb-nagyobb felállítható, merev falú medencékhez :

Medence belső víztartó ponyva

A nagy bevásárló központokban kapható kör alakú medencék sok esetben gyenge minőségű szövet erősítés nélküli vékony vagy közepesen vastag PVC anyagból készülnek amely nem, vagy csak korlátozottan alkalmas a medence vizének megtartására illetve kevésbé áll ellen a medencét érő külső és belső fizikai behatásoknak. Élettartamát tekintve általában 1-3 év alatt teljesen tönkre megy. Évről évre egyre több ilyen medencéhez készítünk új, erős strapabíró víztartó belső ponyvát. Az általunk erre a célra ajánlott belső víztartó ponyva anyag, magas minőségű, nagy szilárdságú nyomásálló az időjárás viszontagságainak rendkívül ellenálló ponyva. Vastagságát tekintve 350 – 680 g /m2 vagy akár 900 g / m2 szövetszál megerősítésű ponyva anyag, melynek az élettartama a használattól és tárolástól függően legalább 5-10 év.

Az ilyen típusú medencékhez raktárról árusítunk magas minőségű belső víztartó ponyvát a legelterjedtebb méretekben de igény esetén egyedi méretre is elkészítjük medencéjének lelkét a vizet tartó ponyvát. A medence belső víztartó ponyvája lehet az elterjedt kék színű, de akár ettől eltérő színben is kérheti azt.

Külső takaró ponyva, medence sapka

Feladata megakadályozni a medence vizének beszennyeződését. Távol tartja a leveleket, bogarakat, és minden szennyeződést ami a nyár során beszennyezheti a medence vizét. A felállítható medencékhez raktárról árusítunk takaró ponyvát is a legelterjedtebb méretekben de igény esetén természetesen egyedi méretre is elkészítjük medencéjének takarását.

RAKTÁRUNKBÓL KÉSZEN KAPHATÓ AZ ÜZLETEKBEN VÁSÁROLT KÖR ALAKÚ MEREV FALÚ 3,60M ÁTMÉRŐJŰ MEDENCÉKHEZ BELSŐ PONYVA ÉS MEDENCETAKARÓ PONYVA!

Tekintse meg nyárváró akciónkat itt!

Épített nagy kerti medencékhez

Vázas medencefedések

Ha fix és könnyen kezelhető medence takaró ponyvát és a hozzá tartozó szerkezetet szeretne, forduljon hozzánk bizalommal. Minden típusú és méretű épített kerti medencéhez elkészítjük a ponyva feltekeréséhez használható galvanizált zárt szelvényből vagy csőből készített tartó szerkezetet és a méretre készített időtálló takaró ponyvát. Egy ilyen takaró ponyvával medencéje egész nyáron tiszta és szennyeződésektől mentes marad. Egy váratlan időjárási körülmény esetén gyorsan befedhető vele a medence.

Medence takarásokhoz magas minőségű, nagy szilárdságú az időjárás viszontagságainak rendkívül ellenálló 350 – 680 g /m2 vagy akár 900 g / m2 szövetszál megerősítésű ponyva anyagot használunk, melynek az élettartama a használattól és a színtől függően legalább 5-10 év. Több mint 10 különböző színből választhatja ki az önnek leginkább megfelelő medence takaró ponyva színét.
Fix szerkezetű medence takaró megoldásunkat főként nyári takarásra ajánljuk de téli használatra is alkalmas de csak akkor ha a medencében víz marad és a ponyvát a vízre lehet fektetni.

Ne várjon míg elkezdődik a nyár kérjen ajánlatot még ma!

Árajánlatkérés esetén a méretek mellé kérjük legalább egy fotót mellékeljen hogy pontosabb képet kapjunk a medencéjéről és a szerkezet kialakításának lehetőségeiről.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Az áraink tájékoztató jellegűek, árajánlataink egyedileg eltérhetnek! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni: ponyva készítésre, meglévő ponyva javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlatkérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit, illetve a magasságot, és mellékeljen fotókat is a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését, annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni, a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlatkérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyekben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280 vagy az info@fortunaponyva.hu e-mail címen.