Ponyva előtető, árnyékoló

PONYVA ELŐTETŐ, ÁRNYÉKOLÓ

Nap, szél és eső védelem

Árnyékoló, előtető felújítása, készítése, teraszra, nyaralóba, erkélyere illetve vendéglátó helyekre, éttermekbe. Fix szerkezetű, nem összecsukható előtetők készítése, nyitható, csukló karos, nyíló szerkezetes napellenzők textil ponyvájának cseréje erős vízhatlan PVC alapú ponyvára.

Szeretné a teraszon töltött időt meghosszabbítani? Nem szeretné ha egy szeles nap, vagy egy nyári zápor elrontaná a kertben, vagy a teraszon töltött időt? Forduljon hozzánk bizalommal, mi elkészítjük teraszára azt az árnyékolót, vagy előtetőt amely minden időjárási körülmény esetén akár 10-15 éven keresztül is megállja majd a helyét. Teraszának szélvédelméről is gondoskodunk ha szeretné, igény szerint készítünk könnyen le, és felhelyezhető ablakos, vagy ablak nélküli terasz oldal borítást is.

Terasz árnyékolásokhoz, előtetőkhöz és teljes terasz burkolásokhoz elkészítjük a fix tartó szerkezet is, de a már meglévő szerkezetre is készítünk új, időjárásálló ponyvát. Vendéglátó helyek részére igény szerint az árnyékoló feliratozásában, reklám felirat kihelyezésében is tudunk segíteni.

Leggyakoribb előtető, vagy árnyékoló tető formák. A tartó szerkezet több féle is lehet. Lehet álló oszlopos, és álló lábak nélküli, falba süllyesztett megoldás is.

HPIM0527.JPG

Nyitható szerkezetű napellenzők ponyvájának cseréje

Bármilyen meglévő, nyitható napellenzőhöz tudunk készíteni méretpontos PVC ponyva anyagú árnyékolót. Több mint 24 fajta egyszínű, kiváló minőségű német, vagy belga gyártású, teljesen vízhatlan ponyvából választhat, amelyek közül biztosan megtalálja az épülethez legjobban illő színt.

Jó minőségű PVC alapú kamion minőségű, erős, időjárás álló, strapabíró ponyva, méret utáni elkészítése beleértve a befűző kédert is.

Ne feledje, a barkácsáruházakban kapható sokszor gyenge minőségű, nem impregnált, textil alapanyagú napellenzők ára általában arányban van mind a borítás, mind a vázszerkezet tartósságával, minőségével és élettartamával. A legtöbb ilyen napellenző tömeg gyártásban készül, olcsó, távol keleti kivitelben. Ezeknek az árával nem tudunk versenyezni, így ezeknek a jó minőségű PVC alapú ponyva borítása sokszor többe kerül mint a komplett napellenző.

Hagyományos szövet alapú napellenzők gyártását, javítását nem vállaljuk. A szövet alapú napellenzők hamar koszolódnak, tisztításuk körülményes és drága. Az időjárás viszontagságaival szemben is kevésbé ellenállók. Cégünk csak, és kizárólag kiváló minőségű, 5-15 év élettartamú, erős, strapabíró PVC alapú ponyvából készít árnyékolókat, napellenzőket, elő tetőket, terasz esővédő oldalfalakat, vagy éppen komplett terasz téliesítést.

PVC ponyva árnyékoló előnyei:

  • Az időjárással szemben ellenállóbb mint a hagyományos textilből készült árnyékoló.
  • A PVC anyagnak köszönhetően teljesen vízhatlan soha nem ázik át!
  • Színtől és vastagságtól függően 5-10 év garanciát vállalunk az elkészült ponyvára
  • Teljesen UV álló, a folyamatos tűző napsütés sem teszi tönkre a ponyvát
  • Tisztítása könnyű és olcsó, akár házilag is elvégezhető, nem kell hozzá szakember
  • A madár ürülék vagy a falevél kevésbé hagy rajta nyomot illetve könnyebben letisztítható róla

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Az áraink tájékoztató jellegűek, árajánlataink egyedileg eltérhetnek! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni: ponyva készítésre, meglévő ponyva javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlatkérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit, illetve a magasságot, és mellékeljen fotókat is a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését, annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni, a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlatkérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyekben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280 vagy az info@fortunaponyva.hu e-mail címen.