A 6 legfontosabb kérdés mobil garázs vásárlásakor
2015-05-11
Prémium minőségű ponyva kedvező áron
2017-11-20
Show all

Ponyvából árnyékoló

Ha kertes házunknak fedetlen terasza van, és az időjárási körülmények már többször meghiúsították vagy megnehezítették valamely családi programunkat, ezt a problémát könnyen és olcsón megoldhatja ponyva elő tető alkalmazásával.

Ponyvából árnyékoló

Ha kertes házunknak fedetlen terasza van, és az időjárási körülmények már többször meghiúsították vagy megnehezítették valamely családi programunkat, ezt a problémát könnyen és olcsón megoldhatja ponyva elő tető alkalmazásával.

Ezek a ponyvából készült termékek nagyon hatékonyan védenek a nap erős sugarai, a hirtelen támadt zivatarok és ha igény mutatkozik rá, akkor a szél ellen is. Minőségi ponyva anyagokból rendkívül jól használható napellenzők, árnyékolók és elő tetők készíthetőek, amelyek akár 10 – 15 évig is megfelelően szolgálhatják a teraszok védelmét.

A szél elleni védelemről igény szerint ablakkal rendelkező oldalborítás is rendelhető, amelyek könnyen fel és le is szerelhetőek, de választhatók az olcsóbb kivitelű ablak nélküli változatok is.


Amennyiben a terasz már rendelkezik valamilyen tartószerkezettel, a ponyva árnyékoló vagy szélvédő könnyen a helyes méretre szabható bármikor leszerelhető formában is, de ha tartószerkezet még nincs, annak elkészítése sem jelenthet gondot. Ilyen árnyékolókat és szélvédőket a vendéglátóhelyek is nagyon jól kihasználhatják, amiket igény szerint reklámfelirattal, vagy más jellegű feliratozással is el lehet látni. A tartószerkezetek számtalan változatban megrendelhetőek, lehetséges oszlopokon álló kivitel, de ha a megrendelő azt szeretné, akkor megoldható a diszkrétebb falba süllyesztett, álló lábak nélküli kialakítás is.

A PVC ponyvából készülő árnyékolók többféle előnnyel is rendelkeznek, nagyon ellenállóak az időjárási körülményekkel szemben, 100 százalékig vízhatlan anyagból készülnek, az ultra ibolya sugárzásnak szintén tökéletesen ellenállnak, tisztítása szakember segítsége nélkül, házilag is könnyen elvégezhető, az elkészült ponyvára akár tíz év garancia is jár.
A ponyva árnyékolók cseréje és javítása sem okoz gondot, ha egy gyengébb minőségű ponyvát használtunk eddig, érdemes azt lényegesen jobb minőségű belga, vagy német ponyvára cserélni, amelyek vízhatlanságukat, tartósságukat és színűket is lényegesen hosszabb ideig képesek megőrizni.

Nincs értelme a a nem megfelelően impregnált textil anyagokkal kísérletezni, ugyanis tartósságuk sok kívánnivalót hagy maga után, ha elkoszolódnak vagy nem tisztíthatóak, vagy csak költséges módokon, és mivel hamar tönkremennek, hosszabb távon drágábbak, mint ha magas minőségű, tartós ponyvát használtak volna.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés, javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni, ponyva készítésre, meglévő javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlat kérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit illetve a magasságot és mellékeljen fotókat a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlat kérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280