Bemutatkozunk

Mit nyújt Önnek a FORTUNA PONYVA?

Kiváló minőség

A jó minőségű ponyva nem szerencse dolga…

Kedvező árak

Tökéletes minőség megfizethető áron!

Törekszünk arra, hogy Mi legyünk az a teherautó ponyva készítő cég a teherfuvarozó cégek számára, akik a legjobb minőséget nyújtják a lehető legversenyképesebb árakon. Tehát, ha megbízható kivitelező partnert keres bármilyen ponyvázandó problémájára, forduljon hozzánk bizalommal.

A Fortuna ponyvánál nincs szüksége a szerencsére, hogy jó minőségű ponyvát kapjon, amelyet hosszú-hosszú évekig tud majd problémamentesen használni.

Cégünk Dunaharasztin, az M0 és M5 autóutak közelében, 2500 m2-es területen, 1000 m2-es csarnokokkal rendelkezik. Beállási lehetőséget, elsősorban esős havas időben biztosítani tudunk.

Cégünk továbbá lakatos üzemmel, grafikai stúdióval, és modern berendezésekkel áll megrendelőink szolgálatára. Gyártó és Tervező részlegeinkben kiváló szakemberekkel várjuk.

Dolgozóink már több mint 10 éve a ponyvás szakterületen tevékenykednek, így vállalatunk széleskörű szakmai tapasztalattal áll a kihívások elé.

Ügyfélcentrikus üzletpolitikánk, gyors és precíz munkavégzésünk lehetővé tette, hogy több magyar és külföldi érdekeltségű piacvezető cég bizalmát is élvezzük.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Az áraink tájékoztató jellegűek, árajánlataink egyedileg eltérhetnek! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni: ponyva készítésre, meglévő ponyva javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlatkérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit, illetve a magasságot, és mellékeljen fotókat is a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését, annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni, a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlatkérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyekben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280 vagy az info@fortunaponyva.hu e-mail címen.