Sátrak és mobilraktárak

SÁTRAK ÉS MOBILRAKTÁRAK

Sátrainkat magánszemélyeknek és vendéglátóipari egységeknek egyaránt ajánljuk.
Az uniós előírásoknak megfelelően a rendezvénysátrak ponyvái, tűzálló ADR ponyvából készülnek.

A telepített fixvázas előtetők és sátrak dekoratívak, reklám és hirdetési felületet képeznek, és nem utolsósorban növelik a helyiség befogadóképességét. A vázszerkezeteket igény szerint szereljük: alumínium, vagy acélvázas szerkezetből.

Borítása PVC alapanyagú ponyvából készül, a kiválasztott színek alapján. Cégünktől csak a ponyva is megrendelhető a már meglévő vázszerkezetre, vagy a megrendelő által elkészítetett vázszerkezetre. Igény szerint a ponyvára festett, vagy nyomtatott reklámgrafikát is készítünk.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Az áraink tájékoztató jellegűek, árajánlataink egyedileg eltérhetnek! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni: ponyva készítésre, meglévő ponyva javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlatkérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit, illetve a magasságot, és mellékeljen fotókat is a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését, annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni, a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlatkérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyekben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280 vagy az info@fortunaponyva.hu e-mail címen.