A 6 legfontosabb kérdés mobil garázs vásárlásakor

7 dolog amire figyelni kell ponyva vásárlásakor!
2015-05-06
Ponyvából árnyékoló
2015-05-11
Show all

A 6 legfontosabb kérdés mobil garázs vásárlásakor

1. Mekkora mobilgarázst válasszunk autónk számára? Az egyik legnagyobb hiba mobil garázs vásárlása során, hogy a minél kevesebb pénz költése érdekében túl kicsi méretű garázst választanak, olyat amibe a jármű még belefér, de az ajtókat már nem lehet rendesen kinyitni, a pakolásról pedig már ne is beszéljünk. Tehát vásárlás előtt vegyük fontolóra ezeket a szempontokat is.

A 6 legfontosabb kérdés mobil garázs vásárlásakor

1. Mekkora mobilgarázst válasszunk autónk számára?

Az egyik legnagyobb hiba mobil garázs vásárlása során, hogy a minél kevesebb pénz költése érdekében túl kicsi méretű garázst választanak, olyat amelybe a jármű még belefér, de az ajtókat már nem lehet rendesen kinyitni, a pakolásról pedig már ne is beszéljünk. Tehát vásárlás előtt vegyük fontolóra ezeket a szempontokat is.

2. Vállal-e a forgalmazó cég garanciát a termékére?

Ez azért fontos, mert ha a cég nem vállal garanciát, akkor valószínűleg a terméke sem jó minőségű, sőt az esetlegesen évek múlva felmerülő javításokat sem tudja majd elvégezni.

3. Mennyire időjárásálló a ponyvagarázs anyaga?

Mivel hazánk időjárása is egyre szélsőségesebbé válik, fontos, hogy a garázs ne csak az a esőnek, havazásnak és napnak tudjon ellenállni, hanem az erősebb viharoknak és a mind kíméletlenebb jégesőknek is. Tehát kérdezzünk rá a gyártónál ezekre a minőségi körülményekre is.

4. Fix szerkezetű vagy összecsukható mobilgarázst válasszunk?

A fix szerkezet egyértelmű előnye a kevesebb meghibásodás, mivel a ponyva mindig fixen áll, nem rongálódik a többszöri összezárás és kinyitás során, sokkal több méretben rendelhető, és sokkal jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak is. Az összecsukható garázsok előnye ezekkel szemben mindössze a gyors áthelyezhetőség, könnyű mozgathatóság.

5. Van e szükségünk engedély kérésére a mobil garázs felállításához?

Bár építési engedélyre egyáltalán nincs szükség egy mobil garázs felállításához, bizonyos települések önkormányzatai a garázs felállítását bizonyos díj megfizetése ellenében engedélyhez köthetik, legfőképpen akkor, ha a mobilgarázs felállítást közterületen szeretnénk végrehajtani. Magánterületen erre az esetek túlnyomó többségében nincs szükség, de a biztonság kedvéért érdemes már előzetesen megérdeklődni ezt az illetékes önkormányzatnál.

6. Vannak-e különleges karbantartási igényei a ponyvagarázsoknak?

Lényegében semmilyen speciális kezelést vagy karbantartási módot nem kívánnak a mobilgarázsok. Ha párásodnának és egy egyszerű szellőztetés elegendő, bármilyen autósamponnal könnyen tisztíthatóak, ha esetleg szétszednénk és elraknánk a ponyvát, akkor előzetesen győződjünk meg róla, hogy ne legyen rajta nedvesség, és célszerű gyűrődésmentesen összehajtogatni őket.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni: ponyva készítésre, meglévő javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlatkérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot,  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit, illetve a magasságot, és mellékeljen fotókat is a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlat kérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyekben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280