Digitális nyomtatás

DIGITÁLIS NYOMTATÁS

Kiváló minőség

A jó minőségű ponyva nem szerencse dolga…

Kedvező árak

Megfizethető áron, tökéletes minőség!

Minőség – Megbízhatóság – Rugalmasság…
…a digitális nyomtatás terén is a Fortuna Ponyva Kft. –nél

A digitális nyomtatás az egyik legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb módja annak, hogy vállalkozását kiemelje a versenytársak közül. Digitális nyomtatásra az üzleti életben rengeteg esetben lehet szüksége. Kiállítások alkalmával, reklám táblák és molinók készítésekor, közepes és nagy méretű plakátok, gépjármű feliratozás, épület háló nyomtatás és még sok más esetben. Nagy formátumú digitális oldószeres nyomtatónkkal akár 150 cm szélességben is tudunk nyomtatni Önnek. Az általunk gyártott nyomtatott anyagok kültéri és beltéri felhasználásra is alkalmasak, minden tekintetben időjárás állóak. Az elkészült nyomat felületét igény szerint további védelemmel matrica esetében úgy nevezett laminálással, ponyva esetében pedig lakkozással tudjuk ellátni, amely nagy mértékben fokozza a nyomat külső erőkkel szembeni ellenállását, karcállóságát, tisztíthatóságát. Az országban csak néhány olyan meleg lamináló készülék van mint a miénk, amelynek elsődleges előnye, hogy nem csak összepréseli a lamináló réteget a nyomtatott felülettel, de a ragasztó felületet meg is melegíti, így hatékonyabb a tapadás és még tartósabb reklámhordozó jön létre.

Vállaljuk molinók, öntapadós fóliák, épülethálók, plakátok, jármű matricák, One way vision perforált öntapadós matricák nyomtatását, egyedi igények alapján akár más hordozókra is. Keressen minket bizalommal, segítünk Önnek!

Reklám ponyva nyomtatás:

A megadott árak  német és belga eredeti szövetszál megerősítésű kiváló minőségű, rugalmas, UV stabil, 450 – 500 gr/m2  súlyú ponyva alapanyagra történő nyomtatásra vonatkoznak gyári festékkel, és tartalmazzák a ∗szegést, ringlizést.

 *szegés, ringlizés ingyenes (az ár tartalmazza, 50 cm –ként 12mm vagy 16mm átmérőjű ringli)

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Az áraink tájékoztató jellegűek, árajánlataink egyedileg eltérhetnek! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni: ponyva készítésre, meglévő ponyva javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlatkérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit, illetve a magasságot, és mellékeljen fotókat is a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését, annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni, a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlatkérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyekben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280 vagy az info@fortunaponyva.hu e-mail címen.