Prémium minőségű ponyva kedvező áron

Ponyvából árnyékoló
2015-05-11
Show all

Prémium minőségű ponyva kedvező áron

Oldalponyva ár:

Kedvező árú, alap felszereltségű oldalponyva, régi oldalponyva beszámítással már 265.000 Ft-tól.   (780 EUR) * napi árfolyammal számolva.

Extra felszereltségű ponyva 450.000 – 600.000 Ft-ig terjed. (1,500 – 2,000 EUR)

Tetőponyva ár:

Új tetőponyva, használt jó állapotú ponyva beszámítással már 130.000 Ft-tól (410 EUR)

Mit tartalmaz az alap felszereltség?

 • Prémium minőségű ponyvát (osztrák / belga / német) színtől függetlenül (élettartam oldalponyva esetében 10 év, tetőponyva esetében 5 év)
 • Az érintkezési pontokon dupla erősítést (koptatót)
 • Oldalponyva esetén 19-20 db függőleges hevedereket, tetőponyva esetén pedig 1 db vízszintes hevedert melyeknek a szakító szilárdság 1.3 Tonna
 • Tetőponyva esetén az elhúzáshoz szükséges tartozékokat
 • Oldalponyva esetében elől-hátul a felső sarkokban, tetőponyva esetében a széleken plussz extra megerősítés a könnyebb használhatóság és a tartósság érdekében

Kedvező ár:

 • használt jó állapotú ponyva beszámítással (nem szakadt)
 • a régi szerelvények felhasználásával
 • 13,6m-es félpótkocsira való rolóponyva esetében
 • Oldalponyva esetében 1 pár oldalponyva Maximum 2.90 m készponyva magasságig
 • Tetőponyva esetében 1db tetőponyva
 • Az ár tartalmazza a korábbi ponyva leszerelését és az új ponyva felszerelését is.

Új prémium minőségű (osztrák / belga / német) ponyvából, alap felszereltséggel, a jó állapotú használt ponyva beszámítással, a használt ponyvatartozékok felhasználásával, értendő. 2 oldal (1 pár.)
A megrendelés előtt INGYENES állapotfelmérésre van szükség.
Tájékoztató Ár! Az ár a felmérés és az egyedi igények függvényében változhat. A feltüntetett ár nettó ár nem tartalmazza az ÁFA-t.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés, javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni, ponyva készítésre, meglévő javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlat kérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit illetve a magasságot és mellékeljen fotókat a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlat kérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280 vagy az info@fortunaponyva.hu e-mail címen.