Ponyva tisztítás, felújítás

PONYVA TISZTÍTÁS, FELÚJÍTÁS

Szeretné régi ponyváját felújítani?

Szeretné ha öreg elkoszolódott, elszíneződött ponyvája visszanyerné régi fényét?

Új megbízásokat keres vagy éppen el szeretné adni az autóját?

Egy új ponyva árának töredékéért a Fortuna Ponyva vállalja régi elszíneződött, elkoszolódott ponyvák speciális vegyszeres tisztítását, felújítását. Ponyva mérettől függően 1/2 – 1 nap alatt, a ponyva egész felületét egy speciális vegyszerrel közelről, jó alaposan átmossuk, letisztítjuk. A vegyszeres beavatkozással a ponyva külső lakkrétegét eltávolítjuk a rárakódott szennyeződésekkel együtt. A tisztítás végén ponyvája gyönyörű, új hatású lesz, ezzel könnyebben vállalhat új munkát, illetve a gépkocsira is könnyebben talál új vásárlót.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Az áraink tájékoztató jellegűek, árajánlataink egyedileg eltérhetnek! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni: ponyva készítésre, meglévő ponyva javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlatkérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit, illetve a magasságot, és mellékeljen fotókat is a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését, annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni, a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlatkérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyekben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280 vagy az info@fortunaponyva.hu e-mail címen.