Reklámdekoráció

REKLÁM DEKORÁCIÓ

A leghatékonyabb marketingeszközök egyike a „mozgóreklám”.

Cégünk vállalja haszongépjárművek és személyautók reklámdekorációjának tervezését, kivitelezését. A különböző dekorációk, grafikák elkészítéséhez, rendelkezésünkre áll egy számítógépes vágóplotter, és a nyomdai grafikákhoz nyomtató gép.

A reklám transzparensek, molinók magas fényű PVC ponyvákból készülnek, a megrendelő igényei szerint. A reklámfeliratok, logók tervezését,grafikai feldolgozását cégünk szakemberei végzik. A reklámtáblák, illetve más reklámelemek készülhetnek öntapadó fóliákból vagy más, a megrendelő által elképzelt anyagokból is. Reklámdekorációs cégek részére is gyártunk ponyvából egyedi méretekben reklámhordozó felületeket, festéssel vagy anélkül is.

Vállalatunk szakemberi közreműködésével, vállalunk vitorlaponyvák festését is.

Társaságunk rendelkezik azokkal az eszközökkel és technikai tudással,ami lehetőséget ad a speciális anyagú vitorlaponyván elhelyezni a megszerkesztett feliratokat, logókat.

Továbbiakban lehetőség van régi ponyvadekoráció eltávolítására,illetve újradekorálására: Megváltozott grafikát a régi ponyváról illetve más egyéb felületekről eltávolítjuk, és helyébe akár új dekorációt készítünk, mellyel a használt ponyva és autó ismét újszerűvé válik.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Az áraink tájékoztató jellegűek, árajánlataink egyedileg eltérhetnek! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni: ponyva készítésre, meglévő ponyva javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlatkérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit, illetve a magasságot, és mellékeljen fotókat is a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését, annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni, a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlatkérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyekben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280 vagy az info@fortunaponyva.hu e-mail címen.