Ingyenes teherautó ponyva állapot felmérés

INGYENES TEHERAUTÓ PONYVA ÁLLAPOT FELMÉRÉS

Nem tudja biztonsággal megállapítani, hogy milyen állapotban van a ponyvája?

Nem akarja, hogy megsérült ponyvája tovább rongálódjon?

Nagyon sok szakadt ponyvájú teherautóval találkozni az utakon országszerte. A legtöbb esetben azért nem javítják meg az autótulajdonosok a ponyvát, mert félnek, hogy nagyon magas lesz a javítás költsége. Pedig egy-egy szakadás szakember általi kijavítása néhány ezer forintba kerül csak, ellenben a rosszul javított, vagy éppen meg sem javított ponyva tovább szakadhat, ami sokkal nagyobb költséggel javítható, és rengeteg bosszúságot okozhat. A ponyva a kritikus pontjain a sok használattól elvékonyodhat, megnyúlhat, tartozékok, kötelek is megsérülhetnek. Ha ezeket a kritikus helyeket egy szakember segítségével időszakosan átvizsgáltatják, akkor rengeteg bajtól kímélhetik meg magukat.

A Fortuna Ponyva minden teherautóst szeretettel vár INGYENES állapotfelmérésre Dunaharasztin található telephelyén, az M0-ás autóúttól néhány kilométerre. Pár perc alatt átnézzük a ponyvát, felmérjük, hogy hol várható szakadás, mely tartozékokat kell hamarosan kicserélni. A felmérést követően tételes árajánlatot készítünk a javítás várható költségéről. Ugorjon be hozzánk egy gyors felmérésre és legyen a vendégünk egy finom kávéra is.

Nagyobb (legalább 10 kamionos)  flottával rendelkező ügyfelek számára helyszíni felmérést is vállalunk a cég telephelyén, mely Budapest és Pest megye területén INGYENESEN, egyéb helyszínen pedig egyedi megállapodás szerint.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Az áraink tájékoztató jellegűek, árajánlataink egyedileg eltérhetnek! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni: ponyva készítésre, meglévő ponyva javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlatkérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit, illetve a magasságot, és mellékeljen fotókat is a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését, annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni, a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlatkérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyekben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280 vagy az info@fortunaponyva.hu e-mail címen.