7 dolog amire figyelni kell ponyva vásárlásakor!

Merev falú medencék ponyva megerősítéssel
2015-04-27
A 6 legfontosabb kérdés mobil garázs vásárlásakor
2015-05-11
Show all

7 dolog amire figyelni kell ponyva vásárlásakor!

Legelőször is Tegye fel a kérdést magában. Mire van szüksége? Olcsó vagy jó megoldásra? Mennyi időre tervez az új ponyvával 1-2-3 vagy 5-10 évre? Gondolja végig, hogy megér-e néhány tízezer forint látszólagos megtakarítás néhány bosszúsággal, vagy javítással töltött napot? Számolja ki, hogy mennyit veszít ha az autó csak egy napot áll és nem tud dolgozni. Gondolja végig mennyi bosszúsággal jár ha a szakadt ponyva miatt nem tud dolgozni, vagy éppen nem tud külföldre menni mert nem engedik át a határon és így az elvállalt munkát sem tudja teljesíteni.

7 dolog amire figyelni kell ponyva vásárlásakor!

Legelőször is Tegye fel a kérdést magában. Mire van szüksége? Olcsó vagy jó megoldásra? Mennyi időre tervez az új ponyvával 1-2-3 vagy 5-10 évre?
Gondolja végig, hogy megér-e néhány tízezer forint látszólagos megtakarítás néhány bosszúsággal, vagy javítással töltött napot? Számolja ki, hogy mennyit veszít ha az autó csak egy napot áll és nem tud dolgozni. Gondolja végig mennyi bosszúsággal jár ha a szakadt ponyva miatt nem tud dolgozni, vagy éppen nem tud külföldre menni mert nem engedik át a határon és így az elvállalt munkát sem tudja teljesíteni.

 

1. A nagyon olcsó ponyva gyanús

A ponyva anyaga az egyik legfontosabb. A legolcsóbb ponyva anyagok textil erősítés nélküli öntött műanyagok, amelyek pontosan olyanok mint a háztartási nylonzacskó vagy ritka szövésűek, vékonyabb a PVC réteg a szöveten ezáltal kevésbé UV álló.

Tovább »

 

2. Milyen a jó ponyva

Az igazi teherautó ponyváknak van egy erős textil háló magja, amit két oldalról jó minőségű kifejezetten erre a célra fejlesztett PVC bevonat fed és egyben UV állóvá teszi.

Tovább »

 

3. Tartozékok

A tartozékok költsége a teljes ponyvakészítés árának 30-40%-át is kitehetik, ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen szerelvényeket használnak fel a ponyvakészítés során.

Tovább »

 

4. Megerősítés

A teherautó ponyváknak rengeteg gyenge pontjuk van. Ha ezek a gyenge pontok nincsenek megfelelően extrán megerősítve, akkor nagyon rövid idő alatt használhatatlanná válnak.

Tovább »

 

5. Kivitelezés

A rosszul megtervezett vagy rossz méretek alapján készített ponyva rengeteg bosszúságot hordoz magában. 1-2 centiméterrel kisebb ponyva télen mikor a hideg hatására összehúzódik az anyag pattanásig feszülhet, nehezebb lehet a ponyva leszíjazása.

Tovább »

 

6. Garancia

Számla nélkül készített ponyva olcsó, de sok kellemetlenséget hordozhat magában. Ha nincs számla, akkor nincs igazából garancia sem.

Tovább »

 

7. A döntés

Katalógus, vagy weboldal alapján ne döntsön soha. Mivel hosszú időre választ társat magának a munkájához, fontos, hogy a megrendelés előtt látogasson el a gyártó telephelyére.

Tovább »

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés, javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni, ponyva készítésre, meglévő javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlat kérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit illetve a magasságot és mellékeljen fotókat a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlat kérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280