Merev falú medencék ponyva megerősítéssel

7 dolog amire figyelni kell ponyva vásárlásakor!
2015-05-06
Show all

Merev falú medencék ponyva megerősítéssel

Merev falú medencék ponyva megerősítéssel

Nyáron a kertes házzal rendelkező családok egy része, akiknek anyagi lehetőségei nem tették lehetővé, hogy épített kerti medencét csináltassanak maguknak, az elég gyenge kihasználhatóságot adó apró pancsolók helyett vásárolnak maguknak egy viszonylag nagyobb méretű merev falú medencét, ahová akár a felnőttek is elférnek a gyerekek mellett.

Ezek a felállítható kör alakú medencék nagy része azonban meglehetősen gyenge minőséget képvisel, élettartama messze elmarad attól, amit a vásárlók elvárnának tőle. Olcsóságuk mellett nem is nagyon várható el ezektől a jó minőség, főként a víz megtartásával akadnak problémák, ennek egyik oka, hogy nem elégséges a felhasznált PVC anyagok vastagsága, vagy a szövet erősítés olyan gyenge minőségű, hogy a víz nem elégséges megtartása mellett a használat közbeni fizikai hatásoknak is kevésbé tudnak csak ellenállni.

Miért szükséges a medence ponyva megerősítése?

Annak megakadályozásra, hogy ezek a medencék egy-két év alatt tönkre menjenek, és a családok hosszú évekig használhassák nyári szórakozásukra, víztartó belső ponyvával kellően meg lehet erősíteni és strapabíróvá lehet tenni ezeket a kör alakú medencéket. A direkt erre a célra felhasználható ponyva anyagok rendkívül jól ellenállnak a víz nagy tömegű nyomásának, magas minőségűek, mindezeken túl az időjárás viszontagságainak is nagyon jól ellenállnak.

A ponyva anyagok vastagsága választható, és természetesen minél vastagabb az anyag, annál hosszabb ideig biztosítja a víz megtartását. Ezek a szövetszál megerősítéssel készülő ponyvák akár öt-tíz évig is megelégedéssel használhatóak, attól függően, hogyan tároljuk és hogyan használjuk ezeket.

Mivel az ilyen medencék méretei nem túl változatosak, sokukhoz már raktárról is meg lehet vásárolni a megfelelő víztartó ponyvát, de ha egyedi méretű, minden nehézség nélkül elkészíthető a hozzá tökéletesen illeszthető ponyva. A belső víztartó ponyvák többféle színben is megrendelhetőek, bár a legelterjedtebb és legkeresettebb szín jelenleg is a kék.

Amennyiben meg szeretné akadályozni, hogy túl könnyen és hamar szennyeződjék a medence vize, a legjobb megoldás egy medence sapka, vagy egy külső takaró ponyva használata. Hatékonyan távol tartja a bogarakat, a lehulló faleveleket, és egyéb más szennyeződést. Ezek is elérhetőek méretre elkészítve, de egyedileg is megrendelhetők.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés, javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni, ponyva készítésre, meglévő javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlat kérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit illetve a magasságot és mellékeljen fotókat a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlat kérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280

[contact-form-7 id=”1173″]