Érdekességek

2015-04-27

Merev falú medencék ponyva megerősítéssel

2015-05-06

7 dolog amire figyelni kell ponyva vásárlásakor!

Legelőször is Tegye fel a kérdést magában. Mire van szüksége? Olcsó vagy jó megoldásra? Mennyi időre tervez az új ponyvával 1-2-3 vagy 5-10 évre? Gondolja végig, hogy megér-e néhány tízezer forint látszólagos megtakarítás néhány bosszúsággal, vagy javítással töltött napot? Számolja ki, hogy mennyit veszít ha az autó csak egy napot áll és nem tud dolgozni. Gondolja végig mennyi bosszúsággal jár ha a szakadt ponyva miatt nem tud dolgozni, vagy éppen nem tud külföldre menni mert nem engedik át a határon és így az elvállalt munkát sem tudja teljesíteni.
2015-05-11

A 6 legfontosabb kérdés mobil garázs vásárlásakor

1. Mekkora mobilgarázst válasszunk autónk számára? Az egyik legnagyobb hiba mobil garázs vásárlása során, hogy a minél kevesebb pénz költése érdekében túl kicsi méretű garázst választanak, olyat amibe a jármű még belefér, de az ajtókat már nem lehet rendesen kinyitni, a pakolásról pedig már ne is beszéljünk. Tehát vásárlás előtt vegyük fontolóra ezeket a szempontokat is.
2015-05-11

Ponyvából árnyékoló

Ha kertes házunknak fedetlen terasza van, és az időjárási körülmények már többször meghiúsították vagy megnehezítették valamely családi programunkat, ezt a problémát könnyen és olcsón megoldhatja ponyva elő tető alkalmazásával.
2017-11-20

Prémium minőségű ponyva kedvező áron