Ponyvák és színek

PONYVÁK ÉS SZÍNEK

A Fortuna Ponyva több neves európai ponyvaanyag gyártóval áll kapcsolatban mint pl. a Sattler, a Német Mehler, a Belga Sio-Line vagy a spanyol Sauleda cégek. Ezek a tapasztalt és neves gyártók rengeteg ponyva típust gyártanak, több száz színben és különböző anyag minőségben gyártanak. Ponyva kínálatunkban megtalálhatók a lakossági felhasználáshoz tervezett pl. medence takaró, illetve terasz ponyváktól az üzleti felhasználóknak készített kamion-és sátor ponyvákig számos ponyva fajta.

sattler_logo mehlerhaku sioline sauleda

 

Rengeteg színvariációból választhat. Nálunk biztosan megtalálja a cégarculatának, elképzelésének megfelelő színt.   Ponyváinkat elsősorban gyártásokhoz használjuk, de igény szerint kiszolgálunk egyéni vásárlókat is méretre vágott ponyváinkkal. Ponyvákat konfekcionálás nélkül már 1.000 Ft / m2 ártól vásárolhat nálunk!

Letölthető színkatalógus (pdf)

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Az áraink tájékoztató jellegűek, árajánlataink egyedileg eltérhetnek! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni: ponyva készítésre, meglévő ponyva javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlatkérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit, illetve a magasságot, és mellékeljen fotókat is a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését, annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni, a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlatkérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyekben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280 vagy az info@fortunaponyva.hu e-mail címen.