Járműponyva készítés

Járműponyva, kamion-és teherautó ponyva készítés

Vállalatunk fő tevékenysége a ponyva készítés.

Haszongépjárművek (kamionok, teherautók, utánfutók, mezőgazdasági gépek, kis gépjárművek stb.) komplett ponyvázása helyszíni méretvétel után. A teherautó ponyvákat nemzetközi és belföldi kivitelben is elkészítjük. Természetesen tető és borító ponyvákat is készítünk billencs pótkocsikra és konténerekre is.

A Mi teherautó ponyváink a legtökéletesebb belga és német alapanyagokból  és a legmagasabb színvonalon készülnek, így lesznek szuper tartósak. Ha teherautó ponyvát keres fontos, hogy valódi textil hálóra épített, jó minőségű PVC alapanyagú ponyvát kapjon. Az általunk készített ponyvák hosszú távú használatra készülnek a profi fuvarozó cégek, vagy akár magánszemélyek számára. A teherautó ponyváink nagyon vastag PVC bevonattal rendelkeznek, amely biztosítja a tartósságot, illetve lehetővé teszi, hogy az anyag mégis könnyű, lágy és kezelhető legyen.A haszongépjárművek ponyvái a legjobb reklámhordozók, hiszen a gépjárművek folyamatosan mozgásban vannak, nagy felületűek, hirdetnek és információt szolgáltatnak. Társaságunk vállalja ezen reklámdekorációk teljes körű tervezését és kivitelezését, legyen szó ponyvafestésről, matricázásról, vagy akár fotónyomtatásról.

Törekszünk arra, hogy Mi legyünk az a teherautó ponyva készítő cég a teherfuvarozó cégek számára, akik a legjobb minőséget nyújtják a lehető legversenyképesebb árakon. Tehát, ha megbízható kivitelező partnert keres bármilyen ponyvázandó problémájára, forduljon hozzánk bizalommal. Higgye el, a Fortuna ponyvánál nincs szüksége a szerencsére, hogy jó minőségű ponyvát kapjon, amelyet hosszú-hosszú évekig tud majd problémamentesen használni.

Ponyva Akció!

Kíváncsi arra,hogy hogyan tud a Fortuna Ponyva kedvezőbb áron új ponyvát adni, mint a versenytársak? Akkor TEKINTSE MEG AKCIÓS ÁRAINKAT AZ “AKCIÓINK” MENÜPONTBAN. Hozza el hozzánk autóját, hogy a legjobb árat adhassuk!

A felmérés teljesen INGYENES! Ön nem veszíthet!!!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Az áraink tájékoztató jellegűek, árajánlataink egyedileg eltérhetnek! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Kérjen ajánlatot, ha ponyva készítés-javítás , reklám dekoráció készítés vagy bármilyen ponyvával kapcsolatos igénye van.

Az ajánlat kérésben kérjük  jelezze, hogy mire szeretne ajánlatot kérni: ponyva készítésre, meglévő ponyva javítására/alakítására, reklám dekoráció készítésére (matricázás/festés/nyomtatás) stb.

Árajánlatkérésnél minden esetben szükség van a paraméterek megadására!

Például abban az esetben, ha terasz téliesítésre kér árajánlatot  írja meg nekünk  az oldalak (hosszúság, szélesség) méreteit, illetve a magasságot, és mellékeljen fotókat is a terasztól.

Minél pontosabban tudja megírni nekünk kérését, annál pontosabb ajánlatot tudunk Önnek készíteni. E-mailes érdeklődésre csak tájékoztató ajánlatot tudunk készíteni, a pontos árhoz a legtöbb esetben személyes találkozóra van szükség.

*csak azon árajánlatkérésekkel tudunk érdemben foglalkozni,  amelyekben  megadják az általunk kért adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, méretek, lehetőség szerint fotó is)

Bizonytalan, kérdése van?

Keressen minket telefonon hétköznap 07-16 óra között az alábbi vezetékes számon:

06-24/ 510-280 vagy az info@fortunaponyva.hu e-mail címen.